ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ψηφίστηκε επί της αρχής ο «Καλλικράτης»

Ψηφίστηκε επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», μετά από ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε η ΝΔ.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 160 βουλευτές, οι οποίοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και οι τρεις ανεξάρτητοι Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς, Βασίλης Οικονόμου.
Το σχέδιο «Καλλικράτης» καταψήφισαν 124 βουλευτές από τη ΝΔ, το ΚΚΕ το ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «παρούσα» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Ψήφισαν συνολικά 285 βουλευτές.

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ27 Μαΐου 2010 στις 9:09 μ.μ.

    Εμπρός στα χνάρια του Θανάση(Μετλάρη) που χάραξε η Ντόρα.
    Τελικώς πέντε οι ανεξάρτητοι ...οι εξής τέσσερις
    Μέχρι τις εκλογές τους βλέπω όλους ανεξάρτητους ...
    με Σούριακ επικεφαλής παράταξης.
    Ε..ρε γέλια στην Χαλκηδόνα.
    Λες ο αγρότης μόνος ψάχνει, να ανατραπεί και να μπεί καινούργια λεζάντα "νύφες μόνες ψάχνουν αγρότη ???"
    Ολα πιθανά, και ΣΟΥΡΙΑΚ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...προ των πυλών
    Pour quoi pas ???
    Είπαμε διανύουμε τον αιώνα των ψηλών.
    Βενέτη κάτσε κάτω , Ζήσης αλλαγή μετά την λήξη του μάτς , αν δεν το πάει ο Νικόπουλος στα πέναλτυ ,και με την προυπόθεση να σου δώσει ο Ανδρέας στολή.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμος Χαλκηδόνας είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...
    Και αυτό γιατί, μαθαίνουμε πως παρά το ότι υπάρχουν καταγγελίες για ατασθαλίες στο προηγούμενο δάνειο ξαναψήφισαν νεο δάνειο κάνοντας "πάσο" στην "κέντα" του δημάρχου...
    Παρόλο που κάποιοι είχαν καρέ του άσσου στα χέρια του αλλά έφαγαν τη "μπλόφα" του δημάρχου...(δηλαδή εσείς δεν θέλετε να γίνουν τα έργα σε Μ. Μοναστήρι και Άδενδρο;)..κάτι τέτοιο θα είπε ο Μr Mayor και οι ψηφίσαντες για να μην φάνε την πατάτα των αντιδράσεων είπαν το ΝΑΙ.
    Το να γίνουν όλοι ανεξάρτητοι θα είναι καλό...
    Να μην φύγουν όλοι και μείνει ο δήμος στον άσσο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή