ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή...


Γεμάτα με περιπτώσεις ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή μέχρι σήμερα, είναι τα αστυνομικά δελτία.
Το Σάββατο, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν σε γραφεία εταιρίας παραγωγής τροφίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους της επιχείρησης πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Έξι νεαροί με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν από τέσσερις συνομήλικους τους τρία κινητά τηλέφωνα και μικρο χρηματικό ποσό, σε ανώνυμο δρόμο, μεταξύ δύο εμπορικών κέντρων της Πυλαίας.
Στην ίδια περιοχή άγνωστος πλησίασε τρεις ανήλικους και με την απειλή σωματικής βίας τους αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα.
Στον Εύοσμο , δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι , με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού , αφαίρεσαν από τρεις υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων , τα κινητά τους τηλέφωνα και τις εισπράξεις της ημέρας.

Την Κυριακή , στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός που άρπαξε με τη χρήση σωματικής βίας ένα κινητό τηλέφωνο και γιαλιά οράσεων από συνομήλικο του. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο συνεργός του.
Στην Ηλιούπολη αστυνομικοί συνέλαβαν 20χρονο Έλληνα ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό του λήστεψαν Ίντερνετ- καφέ , με την απειλή όπλου.

Μια 24χρονη Ελληνίδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι αφαίρεσε , μαζί με δύο γυναίκες συνεργούς της, χρησαφικά- κοσμήματα , από διαμέρισμα 26χρονου, στους Αμπελόκηπους.

Δύο αλλοδαποί , 28 και 25 χρονών, συνελήφθησαν για διαρρήξεις δυό διαμερισμάτων , στον Εύοσμο.

Ο δήμαρχος Όσσας κατήγγειλε ότι άγνωστοι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το δημαρχείο που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Βερτίσκου.

39χρονος εκπρόσωπος εταιρίας παρασκευής ελαιόλαδου κατήγγειλε ότι άγνωστοι αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθησαν, την Κυριακή , δύο 27χρονοι κι ένας 20 χρονος που φέρονται ότι με την απειλή όπλου λήστεψαν κατάστημα Ίντερνετ- καφέ , με λεία 340 ευρώ.

Στις 4.40 τα ξημερώματα χθες άγνωστοι διέρρηξαν εργοστάσιο κεραμοποιείας και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 20 και 41 χρονών, συνελήφθησαν κι ένας 18χρονος συμπατριώτης τους αναζητείται για τη διάρρηξη σουπερ- μάρκετ της Πτολεμαίδας , με λεία 1665 ευρώ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου