ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι παρκάρουν παράνομα


Μπορεί ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης (και πρώην διοικητής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης) Θόδωρος Αθανάσαρος να ζητάει ακατάπαυστα αλλαγή νομοθεσίας και αυστηρά πρόστιμα για τους... «ανάλγητους» παραβάτες που κλείνουν πεζοδρόμια και σταθμεύουν σε διαβάσεις πεζών και αναπήρων, αλλά ίσως θα έπρεπε να κοιτάξει πρώτα στα γειτονικά του έδρανα, στο δημοτικό συμβούλιο.
Τις φωτογραφίες έστειλαν στην "Ε" οι "Μαύροι Πάνθηρες", η ομάδα πολιτών που κόβει τις δικές της "κλήσεις" όπου τροχαία και δημοτική αστυνομία "δεν προλαβαίνουν", "έχουν δουλειά τώρα" ή απλά αδιαφορούν.
"Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω", γράφουν τα αυτοκόλλητα - "κλήσεις" των "Μαύρων Πανθήρων", που αυτή τη φορά έπιασαν στη φάκα τους, το δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Θόδωρο Ασπασίδη, δικηγόρο στο επάγγελμα.
Και καταγγέλουν:
"Το συναντήσαμε την Πέμπτη που μας πέρασε. Το αυτοκίνητο αυτό ενόχλησε πάνω από διακόσιους περαστικούς στη μισή ώρα που ήμαστε εκεί. Τελικά η έκπληξη δεν ήταν η φρικώδης καφρίλα του τρόπου στάθμευσης, αλλά η ταυτότητα του ιδιοκτήτη! Προφανώς είχε κάποια δουλειά ο συμπολίτης μας, βιαζότανε, ίσως τον πονούσε λίγο και το ποδάρι... Το άφησε κάπως πρόχειρα το ρημάδι το Μερσεντέ. Οι πεζοί περνούσαν από το δρόμο ή μέσα από το παρτέρι, αλλά... ποιος τους χέζει! "Η τροχαία κλήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να έρθει. Είχε δουλειά... Του κόλλησαν και αυτοκόλλητα κάτι αλήτες... "Αλλά τι είναι αυτό εκεί; Μια κάρτα στο παρμπριζ; Ο άνθρωπος άφησε τηλέφωνο! "Α, η κεφαλή του Αλέξανδρου, Δήμος Θεσσαλονίκης, βρε είναι ο κύριος Ασπασίδης! "Πρώην νομάρχης, πρώην αντιδήμαρχος... Με το καλό και πολίτης!"
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου