ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

TEΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης: ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1. Εκφράζει την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» καθώς η κυβέρνηση χωρίς διαβούλευση αγνόησε τις προτάσεις της αυτοδιοικητικής οικογένειας σε θεσμικά, οικονομικά και χωροταξικά ζητήματα.
2. Καλεί τους εκπροσώπους των ΤΕΔΚ όλης της Ελλάδας ενόψει της σύγκλησης της αυριανής Γ.Σ. της ΚΕΔΚΕ να ψηφίσουν αντίθετα με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
3. Καλεί τους βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. Σχετική επιστολή θα αποσταλεί προς όλους από τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ.
4. Καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση. Αποφασίζει την πραγματοποίηση καμπάνιας ευαισθητοποίησης των πολιτών με τη συμμετοχή Δημάρχων σε εκπομπές, την έκδοση εντύπων και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.
5. Καλεί τη Διοικητική Δικαιοσύνη να κρίνει το νομοσχέδιο αντισυνταγματικό καθώς δεν προβλέπεται η κοστολόγηση και η μεταφορά πόρων για τις παλαιές και νέες αρμοδιότητες που μεταφέρονται στους νέους Δήμους. Σχετική προσφυγή θα κατατεθεί από την ΤΕΔΚ στο ΣτΕ, σε συνεργασία με νομικούς.
6. Καλεί τα Ευρωπαϊκά όργανα να ενεργοποιηθούν καθώς καταστρατηγείται ο Ευρωπαϊκός Χάρτης Αυτοδιοίκησης. Σχετική επιστολή ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης και παρέμβασης θα αποσταλεί από τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ.
Ανάλογες παρεμβάσεις πολιτικού ή δικαστικού περιεχομένου θα γίνουν προς κάθε άλλη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου