ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

"Φαλιμέντο" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ενέχυρο την κρατική ενίσχυση των επόμενων χρόνων (!!!) έβαλαν τα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να δανειστούν χρήματα από τις τράπεζες με αποτέλεσμα σήμερα να χρωστούν περί τα 130.000.000 ευρώ και να βρίσκονται στη δεινή θέση της πτώχευσης (το αστείο είναι όμως ότι έχουν προεισπράξει τα χρήματα αυτά μέχρι και το 2016).
Πτώχευση βέβαια μόνο στα χαρτιά, καθώς δεν είδαμε μέχρι σήμερα κανένα από τα δύο κόμματα να συνομολογεί την ύπαρξη του προβλήματος και υπάρξει από τη μεριά των τραπεζών η ανάλογη ενημέρωση.
Και ερχόμαστε ξανά στο "πολιτικό χρήμα και διαφάνεια" που τόσο πολύ αναπαράγουν τα μέσα αλλά κανένα δεν το αναπαράγει με τρόπο έτσι ώστε να καταλάβει ο μέσος Έλληνας πως έφτασαν οι κομματικοί παράγοντες στο να πτωχεύσουν τα "μαγαζιά" τους.
Και όλα λύνονται με την επικείμενη πτώχευση αφού θα "ξαναανασυσταθούν" και θα αρχίσουν την εκ νέου δανειοδότηση, την οποία όπως πάντα θα την πληρώσουμε εμείς.
Και δεν κατάλαβα δηληδή...για ποιο λόγο να δανειοδοτούνται τα κόμματα με τα τεράστια αυτά ποσά χωρίς να έχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις και ποιοι είναι αυτοί που τους δανείζουν χωρίς να έχουν εξασφαλίσει πρωτίστως τα χρήματά τους;
Και που πήγαν όλα αυτά τα ποσά;...
Για να καταλάβετε με τι ποσά "παίζουν", τα τελευταία 20 χρόνια υποψήφιοι και κόμματα έχουν δαπανήσει για τους προεκλογικούς τους αγώνες 7,2 δις ευρώ !!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου