ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Sergio Conceicao: Μια σπουδαία καριέρα


Μια μεγάλη καριέρα φτάνει στο τέλος της. Ο Sergio Conceicao κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρά του, Coimbra της Πορτογαλίας, την Κυριακή το απόγευμα. Δίπλα στον Sergio Conceicao θα βρίσκονται και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τελευταίο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του Πορτογάλου άσου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, ο οποίος αναχώρησε σήμερα το απόγευμα για την Πορτογαλία.
Αρκετοί διάσημοι πρώην και νυν ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος στον αποχαιρετιστήριο φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 2.500 θεατών δημοτικό στάδιο της πόλης Κοϊμπρα (Municipal de Coimbra) που εδώ και μερικά χρόνια έχει μετανομαστεί σε Estádio Sérgio Conceição.
Μεταξύ άλλων στον αγώνα θα παίξουν οι: Βίτορ Μπαΐα, Φερνάντο Κόουτο, Σα Πίντο, Ζόρζε Κόστα, Ντομίνγκος, Ζόρζε Αντράντε, Πάολο Φούτρε και ο Ζοάο Πίντο από την Πορτογαλία. Από την υπόλοιπη Ευρώπη: Οι Βιέρι, Ντι Μπάτζιο (Ιταλία), Ντε Λα Πένια (Ισπανία), Αλμέιδα, Ζανέτι (Αργεντινή), Σάλας (Χιλή), Μιχαίλοβιτς (Σερβία) και Άλαν Μπόκσιτς (Κροατία).

Το παρών θα δώσουν και κάποιοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές όπως οι: Πέδρο Ρόμα, Το Σα, Κάρλος Σιμόες, Ντίμας, Ρότσα, Μαρσέλο, Έντερ, Νούνο Ασίς.
Ο γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1974 μέσος, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την πορτογαλική Φελγκέιρας, τη σεζόν 1995/96, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν, η οποία αποτέλεσε το εισιτήριο για την μεταγραφή του στην Πόρτο το αμέσως επόμενο καλοκαίρι.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα των Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Σταντάρ Λιέγης, ενώ πέρασε κι από την Αλ Καντισίγια του Κουβέιτ.

Στον ΠΑΟΚ έκανε ντεμπούτο στις 17 Φεβρουαρίου 2008, Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ (0-2) και μέχρι το τελευταίο του παιχνίδι στις 17 Οκτωβρίου 2010, ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), αγωνίστηκε σε 41 αγώνες πρωταθλήματος (5 γκολ), 3 αγώνες κυπέλλου και 3 αγώνες για το Europa League.
Με την εθνική της Πορτογαλίας, μετράει 56 συμμετοχές έχοντας σημειώσει 12 γκολ. Από τον περασμένο Νοέμβριο ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου