ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Δάνεια για αποπληρωμή οφειλών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία

Με επιτόκιο το οποίο κυμαίνεται γύρω στο 7% (Euribor 6 μηνών προσαυξημένο κατά 600 μονάδες βάσης) θα μπορούν να δανείζονται, μέσω ΤΕΜΠΜΕ, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις προκειμένου να αποπληρώσουν τις οφειλές τους στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το ύψος του δανείου, θα κυμαίνεται από 40 έως 100.000 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης ενώ η διάρκεια του δανείου, ορίζεται στα έξι χρόνια. Το πρόγραμμα προβλέπει και διετή περίοδο χάριτος κατά την οποία θα καταβάλλονται μόνο τόκοι.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως το τέλος του 2010 απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις με έναρξη εργασιών έως 31-12-2009. Απευθύνεται σε οποιασδήποτε νομικής μορφής επιχείρηση που έχουν έδρα σε οποιαδήποτε περιφέρεια της Ελλάδος, απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους και εμφανίζουν ετήσιο κύκλο εργασιών έως 10 εκατ. ευρώ
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις προς τις τράπεζες είναι η 31-10-2010 και παραλαβής των αιτήσεων αυτών από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ η 20-11-2010. Για δάνεια έως 40.000 ευρώ δεν θα παρέχονται εξασφαλίσεις από την πλευρά των εταιρειών ενώ για δάνεια άνω των 40.000 ευρώ η επιχείρηση, εφόσον ζητηθεί από την τράπεζα, θα παρέχει εξασφαλίσεις. Στην περίπτωση που παρέχονται εμπράγματες εξασφαλίσεις αυτές δεν μπορούν να ξεπερνούν το 10% του αρχικού δανείου.
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου