ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Φυλάκιση μέχρι και πέντε χρόνια στον Μαντέλη


Ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια είναι δυνατόν να επιβληθεί στον πρώην υπουργό Υποδομών της κυβέρνησης Σημίτη, Τάσο Μαντέλη, για την παράλειψη υποβολής δηλώσεως «πόθεν έσχες» και την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων. Όπως δηλώνει στη Voria.gr ο συνταγματολόγος του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, «πράξεις που σχετίζονται με την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, τα οποία αποκτήθηκαν κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων του κ. Μαντέλη δεν παραγράφονται με το νόμο περί ευθύνης υπουργών». Ακόμη, όπως ορίζει ο νόμος, οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν δηλώσεις «πόθεν έσχες» για τρία χρόνια μετά την έξοδό τους από τη Βουλή. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι ο εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του πρώην υπουργού, καθώς ο τελευταίος είχε την υποχρέωση να δηλώσει τα περιουσιακά του στοιχεία μέχρι το 2007 (καθώς υπήρξε βουλευτής μέχρι το 2004). Η ποινή που ορίζεται είναι φυλάκιση 2-5 χρόνια.
διαβάστε τη συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ5 Ιουνίου 2010 στις 4:24 μ.μ.

    Eίδατε η παράγραφος 3 του άρθρου 86 ???
    Παραγράφει τις ποινικά κολάσιμες πράξεις και μένει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ.
    Θα πληρώσει και ένα προστιματάκι, και καθαρός πλέον θα απολαμβάνει το καφεδάκι του στην πλατεία του χωριού του.
    Καλώς τον Κο Τάσο ...πιάσε ένα καφέ ...κερνάω εγώ των 700 ευρώ....γιατί είμαι μπουνταλάς ...και οι Τάσηδες απανταχού της Ελλάδος γιγαντώθηκαν γιατί τους θέριεψα εγώ...ο Ελληνάρας που βρίζω τους πάντες και τα πάντα , και όταν μπώ στο παραβάν ψηφίζω ΤΑΣΟ.
    Ορσεεεεεεε....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή