ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Τα «45άρια» του Ψωμιάδη γίνονται «180άρια» καταγγέλει η αντιπολίτευση

Από τα «45αρια» στα έργα των 180 και 225 χιλιάδων ευρώ πέρασε η διοίκηση Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, η οποία κατήγγειλε «μεθόδευση». Στην ουσία, επισημαίνει, τα νέα αθλητικά έργα που έφερε προς ψήφιση η παράταξη του νομάρχη, ήταν εννιά παλιά «45άρια» με απευθείας ανάθεση, που δεν εγκρίθηκαν και συγχωνεύτηκαν σε δύο μεγαλύτερα.
Η πρόταση της διοίκησης που εισηγήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο την ψήφιση των έργων, συνολικού ύψους 405 χιλιάδων ευρώ, τα οποία θα υλοποιηθούν με τη διαδικασία του μειοδοτικού διαγωνισμού, πέρασε μόνο με τις ψήφους της παράταξης Ψωμιάδη.

"Η διοίκηση δεν κοινοποιεί τα '45άρια' της νομαρχιακής επιτροπής, που ακυρώνονται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επιχειρεί με άλλο τρόπο να τα επαναφέρει για ψήφιση", κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο κ. Κουκουλεκίδης, τα έργα αποκατάστασης βλαβών στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης, ύψους 165 χιλιάδων ευρώ και η δημιουργία κόμβου στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Πλαγιαρίου, 94 χιλιάδων ευρώ, "κόπηκαν" γιατί δεν είχαν επαρκή αριθμό εργοληπτικών εταιρειών, ενώ το τρίτο, που αφορά αντιπλημμυρική προστασία, ύψους 194 χιλιάδων ευρώ, δόθηκε με απευθείας ανάθεση

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου