ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Μείωση τελών από το δήμο Λάρισας λόγω κρίσης

Παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συναδέλφους τους αποτελεί ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης αφού ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής του νερού κατά 20% και των ανταποδοτικών τελών κατά 40% για δημότες της Λάρισας με αναπηρία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην αντιμετώπιση της κρίσης και στη άμβλυνση των προβλημάτων που αυτή επιφέρει στην καθημερινότητα τους.
Επίσης ο Κ. Τζανακούλης ανακοίνωσε ότι μειώνονται τα έξοδα παράστασης των προέδρων και αντιπροέδρων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου με επιπλέον ποσό 15% πέραν αυτών που εφαρμόζονται με τον νόμο 3833/10 και περιλαμβάνει μειώσεις και άλλες ρυθμίσεις για τα έξοδα παράστασης δημάρχων, αντιδημάρχων, προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων και Οργανισμών.
Πρότεινε δε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης να μειώσουν, στο μέτρο του δυνατού, τις τιμές των προσφερομένων υπηρεσιών και δήλωσε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου