ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Δωρεάν διανομή κάδων κομποστοποίησης από το δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας


Στην δωρεάν διανομή 250 κάδων κομποστοποίησης απορριμμάτων προχωρά ο δήμος Αλεξάνδρειας Ημαθίας και καλεί τους δημότες του «να μετατρέψουν τα σκουπίδια τους σε πολύτιμη τροφή για τα φυτά τους».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας «καινοτομώντας, προτίθεται να μοιράσει πιλοτικά σε πρώτη φάση στους πρώτους δημότες του, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, 250 πλήρη σετ κομποστοποίησης».

Κάθε σετ αποτελείται από ένα κάδο κομποστοποίησης 330 lt, ένα κάδο 5 lt για τη συλλογή των απορριμμάτων της κουζίνας και τη μεταφορά τους στον κύριο κάδο, μια φιάλη 1 lt με μικροοργανισμούς και ένζυμα για την επιτάχυνση της ζύμωσης και ένα 12σέλιδο φυλλάδιο με λεπτομερείς οδηγίες για την παραγωγή οργανικής κομπόστας.

περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου