ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ισλανδία : Διώκουν όσους τους χρεοκόπησαν

Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην προέδρου της τράπεζας Kaupthing, Σιγκουρντούρ Εϊναρσόν εξέδωσε η Ισλανδία η οποία προχωρά στη δίωξη αξιωματούχων και στελεχών που ευθύνονται για τη δημοσιονομική της κατάρρευση
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιντερπόλ, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Ρέικιαβικ με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της παραποίησης εγγράφων και της απάτης. Ωστόσο, το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία.
Ειδική ανακριτική επιτροπή έχει διοριστεί για να διερευνήσει τα οικονομικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη χώρα στα τέλη του 2008 και οδήγησαν στην οικονομική της κατάρρευση και ήδη έχει διαταχθεί η σύλληψη και κράτηση υψηλόβαθμών στελεχών της τράπεζας Kaupthing.
Την περασμένη βδομάδα, ο εισαγγελέας διέταξε την κράτηση του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Kaupthing Χρεϊντάρ Σίγκουρσον για 12 ημέρες, ως ύποπτο για παραποίηση εγγράφων, κατάχρηση και χειραγώγηση των αγορών και τη σύλληψη του Μάγκνους Γκούντμαντσον, υψηλόβαθμου στελέχους της ίδιας τράπεζας, που διηύθυνε ιδιωτική τράπεζα στο Λουξεμβούργο.
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου