ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΓΑΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΓΑΚΟΣ.
Ο Κ.ΠΛΑΓΑΚΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ 27 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 33.
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη για την πρότασή του να υπηρετήσω τον κορυφαίο θεσμό του Δήμου μας που λέγεται προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόταση αυτή αποτελεί για εμένα μία μεγάλη τιμή και η αποδοχή της εκ μέρους μου συνεπάγεται την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης καθώς η άσκηση των καθηκόντων μου απαιτεί υψηλό αίσθημα αντικειμενικότητας, αμεροληψίας, δικαιοσύνης και συνέπειας.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί όχι μόνο η ομαλή λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου αλλά και η περαιτέρω αναβάθμισή του.

Το γεγονός άλλωστε ότι το σημερινό προεδρείο εξελέγη με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του σώματος αποδεικνύει τη διάθεση όλων των παρατάξεων να συμβάλλουν αποφασιστικά στην εποικοδομητική συνεργασία και την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας, κάτι που αποτελεί απαίτηση και των συνδημοτών μας.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου και να ευχηθώ καλή συνεργασία».


ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ:ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΤΣΑ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:

Τακτικά Μέλη Οικονομικής Επιτροπής:

Βαϊνάς Ζήσης, Βλαϊκούδης Ισίδωρος, Λαγογιάννης Εμμανουήλ, Μπίκος Ιωάννης, Οικονομίδου Μαρία, Αραμπατζής Αριστείδης, Μηντσιούδης Μαυρουδής, Μωϋσίδης Σάββας.

Αναπληρωματικά Μέλη Οικονομικής Επιτροπής:

Αλεξανδράκης, Μανάκης, Ταξιάρχης, Οκλαλιώτης, Κοσκινάς

Τακτικά Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

Αλεξανδράκης, Μανάκης, Μπίκος, Μωϋσίδης, Ταξιάρχης, Χατσίδης, Τσανής, Χουτουρίδου.

Αναπληρωματικά Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

Βαϊνάς, Λαγογιάννης, Οικονομίδου, Κούρας, Χατζάκος.


1 σχόλιο: