ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Βρήκαν τη λύση οι συνταξιούχοι


Όποιος επισκεφθεί τη Γευγελή των Σκοπίων, ιδιαίτερα την Πέμπτη που έχει λαϊκή αγορά, θα νομίσει ότι βρίσκεται σε ελληνική πόλη, αφού μόνον η ελληνική γλώσσα ακούγεται. Το ίδιο και στα βουλγαρικά χωριά, μετά τον Προμαχώνα. Συνταξιούχος από τις Σέρρες, με 800 ευρώ μηνιαία σύνταξη, υποστηρίζει ότι ζει πλουσιοπάροχα στη Βουλγαρία και με… υπηρετικό προσωπικό.

Στη Γευγελή, από πλευράς Ευζώνων, και στο Μοναστήρι, από την πλευρά του συνοριακού σταθμού Νίκης, σύμφωνα με το σκοπιανό τύπο υπάρχει ζήτηση από τους Έλληνες για αγορά ακινήτων. Σε πρόσφατο δε ρεπορτάζ ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού φάνηκε ότι δεν επισκέπτονται τις εν λόγω αγορές κάτοικοι μόνον των ακριτικών περιοχών. Πολίτης της Βέροιας πηγαίνει στα Σκόπια για τον οδοντίατρο και με την ευκαιρία γεμίζει το αυτοκίνητό του με βενζίνη και το πορτμπακάζ με τρόφιμα.

Η σκοπιανή Nova Makedonija υπολογίζει σε 13.000 τους Έλληνες που επισκέπτονται καθημερινά τα πρατήρια βενζίνης των Σκοπίων και ανεβάζει σε 140 εκατ. ευρώ το χρόνο το όφελος της σκοπιανής οικονομίας. Μάλιστα, σχολιάζει δηκτικά: «τους Έλληνες τους ενοχλεί η λέξη «μακεδονικός», αλλά δεν τους ενοχλεί η «μακεδονική» βενζίνη, τα «μακεδονικά» φρούτα και λαχανικά και να επισκέπτονται «Μακεδόνες» γιατρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου