ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Πετρέλαιο θέρμανσης με μπιτόνια

Για πολλούς καταναλωτές το πετρέλαιο έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας

Η οικονομική καχεξία αφενός και αφετέρου η υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης οδηγεί δεκάδες πολίτες στη λύση ανάγκης που είναι η προμήθεια πετρελαίου με μπιτόνια.

Ακόμη και το πετρέλαιο θέρμανσης για πολλούς καταναλωτές κυρίως συνταξιούχους ή ανέργους, έχει μετατραπεί σε είδος πολυτελείας.

Η μείωση στις παραγγελίες παρά το γεγονός ότι η μείωση της θερμοκρασίας είναι κάτι παραπάνω από αισθητή τις τελευταίες μέρες εκτιμάται από 30% μέχρι και 50%.

Οι περισσότεροι καταναλωτές οδηγούνται πλέον σε παραγγελίες που δεν ξεπερνούν τα 300 μέχρι 500 λίτρα στην καλύτερη περίπτωση.

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου