ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Πέταξαν» τα λεφτά μας… και ούτε μία συγγνώμη


Περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ, μάλλον, έχουν ήδη χαθεί, ή για να το θέσουμε καλύτερα, «πεταχτεί» σε έργα και υποδομές, που δεν θα αξιοποιηθούν τελικά και θα μείνουν απλώς να θυμίζουν το υπερφιλόδοξο όραμα διοργάνωσης των αγώνων. Μια διοργάνωση, το χάσιμο της οποίας όχι μόνο εκθέτει τους αρμοδίους, αλλά καταφέρνει και ένα σημαντικό πλήγμα στην εικόνα της χώρας, η οποία διασύρεται διεθνώς τις τελευταίες μέρες…Και όλα αυτά συνέβησαν μόλις λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του γραμματέα της ΔΕΜΑ, κ. Κούβελου, στις 10 Δεκεμβρίου, όταν τόνιζε εμφατικά «την ικανοποίη¬σή του για την πρόοδο των εργασιών και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων», ορίζοντας, μάλιστα, επόμενη τακτική συνάντηση με τη Διαρκή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων τον Μάρτιο του 2011. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση τον διαψεύδει.

Τη στιγμή που όλα αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του κυριακάτικου τύπου, η τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής του Βόλου, αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσαρέσκεια την απώλεια των αγώνων, από τη στιγμή που έργα ύψους 120 εκατ. ευρώ και τα οποία προχωρούσαν με ικανοποιητικό ρυθμό τινάζονται πλέον στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου