ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Υγεία: Χαράτσι 5 ευρώ θα πληρώνουμε στο κέντρο υγείας Κουφαλίων

Φαίνεται πως η ΔΝΤπολιτική της κυβέρνησης δεν τα βγάζει πέρα με τις βαριές φορολογίες που έχει επιβάλλει αλλά ούτε και με τις περικοπές μισθών, επιδομάτων και δώρων στις οποίες έχει προχωρήσει εδώ και καιρό.
Έτσι λοιπόν αποφάσισε να βάλει χαράτσι 5 ευρώ σε όποιον από εδώ και στο εξής θέλει να εξετασθεί στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων (ακούγεται όμως πως το ποσό θα αυξηθεί). Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για το χαράτσι αυτό μάλλον θα είναι δυναμικές όπως δυναμικές θα είναι και οι αντιδράσεις για την αναστολή λειτουργίας των διοκητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Χαλκηδόνας.
Στο κέντρο υγείας Κουφαλίων ωστόσο, τοποθετήθηκαν δύο νέοι παθολόγοι και ένας οδοντίατρος μετά τις ενέργειες της νέας διοίκησης του δήμου (έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο δήμαρχος κ. Δαϊκούδης).
Ένα άλλο "αγκάθι" της υγείας στην περιοχή μας είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα μπορούν πλέον να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους στο κέντρο υγείας Κουφαλίων αλλά θα πρέπει να επισκέφτονται τα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη (με τα ανάλογα έξοδα μετακίνησης φυσικά)...
Έτσι, μπορεί όλοι μαζί να τα φάγαμε (όπως είπε και ο Πάγκαλος) αλλά κάποιοι που δεν τα έφαγαν με τους άλλους και ήταν κύριοι στις υποχρεώσεις τους, δεν ανέχονται να πληρώνουν τα χαράτσια που βάζει η κυβέρνηση. Ας τα πληρώσουν όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν για ψηφοθηρικούς σκοπούς και πολύ παραπάνω αυτοί που τους χρησιμοποίησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου