ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Αυτή είναι η CLS 63 AMG


ΔΕΙΤΕ: Την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου

Ένα από τα εντυπωσιακότερα, ακριβότερα και ισχυρότερα μοντέλα της Mercedes, η CLS 63 AMG σε μερικούς μήνες θα είναι διαθέσιμη στην εγχώρια αγορά. Στη γερμανική αγορά οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από τα 115.846,50 ευρώ.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη η Mercedes CLS 63 AMG εξοπλίζεται με V8 κινητήρα με χωρητικότητα 5,5 lt που αντικαθιστά τον V8 των 6,3 lt. Ο νέος V8 εξοπλίζεται με διπλά turbo και αποδίδει 557 PS και 81,6 kgm ροπής. Την στάνταρ έκδοσή του ο κινητήρας αποδίδει 525 PS και 71,4 kgm ροπής ενώ και οι δύο συνδυάζονται με το κιβώτιο AMG Speedshift MCT 7 (με επτά σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων).

1 σχόλιο: