ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Θαμμένα στη Βόρεια Ελλάδα 20 δισ. ευρώ


Ανεκτίμητης αξίας τα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου

Τα κοιτάσματα του ορυκτού πλούτου της Βόρειας Ελλάδας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας και να συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση καθώς θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 20 δισ. ευρώ.

Ερευνητές του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών έχουν εντοπίσει στην περιοχή χρυσό, αργυρό, χαλκό, νικέλιο και χρώμιο. Όπως δηλώνει ο διευθυντής του ινστιτούτου στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», δύο ερευνητικά προγράμματα του ΙΓΜΕ έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.


Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρές προτάσεις που θα φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που θα δημιουργούσαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου