ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Ποιόν βουλευτή είπε λαμόγιο και ντιντή ο Γιώργος Βλάχος


Μεγάλο επεισόδιο σημειώθηκε χθες στη Βουλή μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Βλάχου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Γιώργος Βλάχος και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και το συμβάν έλαβε χώρα στο καφενείο της βουλής.

Ο δημοσιογράφος λίγο πριν αρχίσει την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή, εξύβριζε χυδαία τον γνωστό βουλευτή της Ν.Δ. με εκφράσεις όπως «λαμόγιο», «καραγκιόζη» και «ντιντή».

Ο Βλάχος κατηγόρησε τον Σπηλιωτόπουλο ότι ηγείται προσπάθειας για την πολιτική αποκατάσταση του Θόδωρου Ρουσόπουλου και την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από μερικούς βουλευτές οι οποίοι μπήκαν στη μέση για να απομακρύνουν τον μαινόμενο Γιώργο Βλάχο. Και όλα αυτά ενόψει της δικαστικής απόφασης για την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Ρουσόπουλος κατά των Βλάχου, Αυτιά και Ντάσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου