ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Οι επιπτώσεις της κρίσης στην υγεία


Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Αλυσιδωτές είναι οι επιπτώσεις της κρίσης στην υγεία όπως αποκαλύπτουν δύο Αμερικανοί καθηγητές από το πανεπιστήμιο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας. Οι καθηγητές ψυχιατρικής που μελέτησαν....


πρώτα τις επιπτώσεις της δικής τους οικονομικής κρίσης στην ανθρώπινη υγεία, αποκαλύπτουν ότι όταν η ανεργία αυξάνεται κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, η χρήση αλκοόλ αυξάνεται κατά 28. Ενώ όταν η ανεργία αυξάνεται κατά 1%, επέρχεται αύξηση στις αυτοκτονίες κατά 0,8%.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας που δημοσιεύονται σε άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή», τα παιδιά βιώνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις συνέπειες της κρίσης. Το 60% των δασκάλων στις ΗΠΑ δήλωσαν ότι συχνά οι μαθητές πήγαιναν νηστικοί στο σχολείο επειδή στο σπίτι δεν είχαν να φάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου