ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Νέες δηλώσεις Πάγκαλου ανάβουν φωτιές

Απορώ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα ζώα που τον διαβάζουν»

Συνεχίζει απτόητος ο Θ. Πάγκαλος τις προκλήσεις. Εκτός ορίων πλέον και πέραν κάθε δεοντολογίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί επιτέθηκε κατά τις εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος που δημοσίευσε την ομιλία στην Οξφόρδη, χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.

«Κάτι φοιτητές του κώλου από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα ζώα που τον διαβάζουν», είπε και υπεραμύνθηκε για μια ακόμα φορά των απόψεων του για τους ... κοπρίτες.


Εντονότατη ήταν η αντίδραση βέβαια της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος η οποία σε ανακοίνωση της σημειώνει «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό».

4 σχόλια:

  1. Καρα-like Pangalos και τα μυαλά στα κάγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ - ΔΗΛ. ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ - ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΚΡΕΑΣ- ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΛΠ). ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΥΡ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?? ΞΕΡΩ.. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ????
    Υ.Σ. ΜΕΤΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η 5ΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.!! ΒΡΕ ΑΪΝΤΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι πολιτική κριτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τύπος "6 Ιανουαρίου 2011 9:17 μ.μ." ΜΑΛΩΝ ... "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ" διαβάζει :) χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή